ICT Diensten Preventie achtergrond

 
 

Vóór u het Beheerpakket afsluit

Vóór het All-In Beheerpakket voeren we eerst een nullijnmeting van uw ICT-omgeving uit (gratis bij abonnement). Daarna volgt optimalisatie op basis van het adviesrapport. Dit betekent het in kaart brengen van knelpunten en probleemoorzaken bij uw pc of server. Bekijk de werkwijze.

Waar en wanneer

De SiDER systeembeheerder/netwerkbeheerder voert het netwerkbeheer voor u uit op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot en met 17.30 uur, met uitzondering van officiële feestdagen. U ontvangt de hulp op afstand en waar nodig bij u op de zaak. Hebben wij binnen de werktijd uw probleem niet opgelost? U kunt er in principe op rekenen dat we doorgaan, tot u verder kunt.

Zo veel service, krijgt u verder geen kosten?

Alle service zit bij de maandprijs van 35 euro per pc in. Het enige wat u hoeft te doen is het beheer van alle pc’s uit handen geven: of u er nou eentje hebt of vijftig. Ook reparatie kost u verder niets. Alleen aanschaf van hardware en nieuwe hardwareonderdelen zit niet bij de vaste prijs in. U betaalt hiervoor de inkoopprijs. Bekijk ook pakketuitbreiding met internetaansluiting en andere extra diensten, van programma-installatie en webdiensten tot pc-beveiliging.

 

Betere prestatie besturingsysteem

Verhoog de prestaties van uw besturingsysteem met de hulp van onze systeembeheerders op afstand. Via deze remote support verzorgt SiDER niet alleen onderzoek en analyse, maar bijvoorbeeld ook backup en dataherstel. Optimalisatie bereikt u dankzij ondersteuning, systemmanagement en het onderhouden van uw pc of server door ons. Dat kan voor bijna elke computeromgeving en van pc tot servercomputer. Lees meer over Windows, Mac OS, Novell en Unix/Linux…

SiDER op de radio

Het komende halfjaar zal SiDER landelijk 700 x op de radio te horen zijn.
Klik hier om de radio commercials te beluisteren..

Meer dan systeembeheer

Onze systeembeheerders kunnen meer dan alleen uw besturingsysteem zo goed mogelijk laten werken. Bekijk ook onze extra diensten: van webbouw en programma-installatie tot netwerk beveiligen, internetaansluiting en levering van hardware (tegen inkoopprijs!).