ICT Diensten Preventie achtergrond

 
 

Werkwijze

Goed ICT-beheer begint met een goede analyse. Als alle zaken in beeld zijn, maken we uw netwerk op orde. Daarna is het een kwestie van kennisoverdracht aan uw mensen, bijhouden en duurzaam vernieuwen van uw ICT-omgeving om storingen te voorkomen. Zo voorkomt u verrassingen dankzij gegronde investeringen. Onze werkwijze daarbij is dit stappenplan: 

Drie stappen voor beter systeem- en netwerkbeheer

Stap 1: nullijnmeting

Check om te inventariseren hoe (de veiligheid van) uw besturingssysteem en ICT-omgeving eruitziet: van logbestanden en firewall tot capaciteit en internet snelheid. Het resultaat van de it-scan leest u in een rapportage. De inventarisatie kost u één keer € 50 per pc en is zelfs gratis als u een beheercontract afsluit (zie fase 3). Dat kan voor bijna elk besturingssysteem. Lees meer over de besturingssystemen.

Stap 2: advies & optimalisatie

De nullijnmeting leidt tot advies over het optimaliseren en op orde maken van uw netwerk, inclusief het verminderen van eventuele downtime bij uw website of intranet. Betekent dit uitbreiden, upgraden of updaten van uw infrastructuur? SiDER biedt u ondersteuning, ook bij vervangen, vernieuwen, installeren en aanpassingen. Verder ontvangt u hulp bij aanschaf hardware en software.

Stap 3: het SiDER All-In Beheerpakket

Als de basis van uw netwerk (weer) goed is, ontvangt u de verdere hulp en service die nodig is om dat zo te houden. We monitoren en onderhouden uw totale systeem aan de hand van een checklist: van het veilig stellen van uw data en dataopslag via NAS en SAN tot automatisch dataherstel. Voor meer hulp en service, kies voor het slimme All-In Beheerpakket met vaste maandprijs…

 

Betere prestatie besturingsysteem

Verhoog de prestaties van uw besturingsysteem met de hulp van onze systeembeheerders op afstand. Via deze remote support verzorgt SiDER niet alleen onderzoek en analyse, maar bijvoorbeeld ook backup en dataherstel. Optimalisatie bereikt u dankzij ondersteuning, systemmanagement en het onderhouden van uw pc of server door ons. Dat kan voor bijna elke computeromgeving en van pc tot servercomputer. Lees meer over Windows, Mac OS, Novell en Unix/Linux…

SiDER op de radio

Het komende halfjaar zal SiDER landelijk 700 x op de radio te horen zijn.
Klik hier om de radio commercials te beluisteren..

Meer dan systeembeheer

Onze systeembeheerders kunnen meer dan alleen uw besturingsysteem zo goed mogelijk laten werken. Bekijk ook onze extra diensten: van webbouw en programma-installatie tot netwerk beveiligen, internetaansluiting en levering van hardware (tegen inkoopprijs!).