ICT Diensten Preventie achtergrond

 
 

Beveiligde server tegen indringers

Wilt u een beveiligde server en bedrijfbrede bescherming tegen virussen en spam? Voor slechts 120 euro per jaar bent u aangesloten op onze firewall. Deze scant al uw e-mails op virussen en spam en laat de slechte berichten niet bij u naar binnen. Een goede stap op weg naar een goed afgeschermd computersysteem!

Nog beter beveiligde server met antiviruspakket

Een nog beter beveiligde server krijgt u door daarnaast via SiDER ook een antiviruspakket te installeren op al uw computers. Want ook meegebrachte usb-sticks, cd’s en dvd’s kunnen een virus meebrengen. En áls een virus of spambericht bij u binnenkomt, maakt zo’n extra antivirusprogramma deze indringers onschadelijk.

Samen sterk tegen spam en virussen

Door u aan te sluiten op onze firewall én een aanvullend antiviruspakket, zoals NOD32 en avast!, loopt uw bedrijfsvoering niet meer vast door schadelijke bestanden die uw pc of server binnendringen. Zo is de bescherming bij u optimaal. Dat betekent gegarandeerd beveiligde server en pc’s op z’n best! Meer weten? Bel of mail ons.

 

Betere prestatie besturingsysteem

Verhoog de prestaties van uw besturingsysteem met de hulp van onze systeembeheerders op afstand. Via deze remote support verzorgt SiDER niet alleen onderzoek en analyse, maar bijvoorbeeld ook backup en dataherstel. Optimalisatie bereikt u dankzij ondersteuning, systemmanagement en het onderhouden van uw pc of server door ons. Dat kan voor bijna elke computeromgeving en van pc tot servercomputer. Lees meer over Windows, Mac OS, Novell en Unix/Linux…

SiDER op de radio

Het komende halfjaar zal SiDER landelijk 700 x op de radio te horen zijn.
Klik hier om de radio commercials te beluisteren..

Diensten van SiDER

U vindt bij ons systeembeheer en netwerkbeheer, maar ook internetdiensten en automatisering om uw onderneming totaal te ondersteunen op het gebied van ICT. En compleet systeembeheer kost u slechts 35 euro per maand per pc. Kijk bij Diensten wat u precies via SiDER ontvangt.